Google Maps

Beskyttelse af personlige oplysninger

Please download Adobe Flash Player to view this video. This video is also available at http://www.youtube.com/watch?v=oR22wWuf7dc
Globus

Kun offentlig adgang

Street View indeholder kun billeder optaget fra offentlige veje, og de er ikke anderledes end det, du selv ville se, hvis du kom kørende eller gående ned ad en gade. Den slags billeder er tilgængelige i mange forskellige formater for byer rundt om i hele verden. Google vil i visse tilfælde samarbejde med organisationer, f.eks. Disneyland Paris, for at planlægge indsamling af billeder fra deres område.

Dag og nat

Billederne i Street View er ikke i realtid

Vores billeder viser kun, hvad vores vogne kunne optage på dagen, hvor de kørte forbi et sted. Derefter tager det mindst et par måneder at behandle de indsamlede billeder, før de vises online. Dette betyder, at billeder, du ser i Street View, kan være fra et par måneder og op til et par år gamle.

Slørede ansigter

Personer og nummerplader er sløret

Vi har udviklet teknologi, der er på forkant med eksisterende løsninger, til sløring af ansigter og nummerplader, og anvendt denne på alle billeder i Street View. Dette betyder, at hvis et af dine billeder indeholder et identificerbart ansigt (f.eks. en forbipasserende fodgænger) eller en genkendelig nummerplade, vil de automatisk blive sløret af vores teknologi, og den pågældende person eller nummerplade kan herefter ikke længere identificeres. Det er også let for dig at fortælle os, hvis vores scannere overså noget.

Sløret bil

Du kan anmode om yderligere sløring af et bestemt billede

Vi leverer letanvendelige værktøjer, der giver brugere mulighed for at anmode om at få sløret billeder yderligere, hvis billederne viser brugeren eller brugerens familiemedlemmer, bil eller bopæl. Foruden den automatiske sløring af ansigter og nummerplader slører vi hele bilen, huset eller personen, hvis en bruger fremsætter en anmodning om yderligere sløring. Brugerne kan også anmode om fjernelse af billeder med upassende indhold (f.eks. nøgenhed eller vold).

Skærmbillede af Rapporter et problem i Street View Rapporter et problem

Sådan rapporterer du en problemstilling

Hvis du har fundet et billede, som du ønsker sløret, eller et billede, som du mener indeholder krænkende indhold, skal du blot følge disse trin:

  1. Find billedet i Street View.
  2. Klik på "Rapporter et problem" nederst til venstre i billedvinduet.
  3. Udfyld formularen, og klik på "Send".

Det er det hele! Vi gennemgår straks din rapport.